A jegeskávé összetétele
Jegeskávét olyan rendesen isznak most már az emberek a kávéházakban, mint amilyen természetes, hogy a pálinkásboltban a szilvóriumnak van a legnagyobb keletje. Hallatlanul szép idő van Budapesten, nem tudni, hogy másutt milyen, mert hiszen a meteorologiai intézet még mindig nem tud érintkezni kielégitően a külfölddel.
Kétségtelen, hogy a budapesti előnyarat, a "fiatal högyek" nyarát, Vozáry csinálta, aki addig kergette a felhőket Budapest felől, mig azok végleg megunták, hogy folyton vegzálják őket, s egyszer s mindenkorra hátat forditottak ennek a szép magyar fővárosnak.
A jegeskávé a kávéházakban azért is elsőrangú dolog, mert nem lehet benne ellenőrizni a kávét, hogy milyen minőségből készült, és a tej miatt sem kell mérgelődni, amelyet féligmeddig a vizvezeték tőgyéből fejnek.
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!